Počet volných míst v kurzu:  10

Pokud studentovi nevyhovuje žádný z nabízených typů kurzu, můžeme mu nabídnout kurz individuální, ve kterém se bude lektor zaměřovat na problémové oblasti studentovy jazykové kompetence a ve kterém bude moci student postupovat vlastním tempem. Čas, frekvence a délka výuky se řídí podle přání studenta. Po absolvování individuální výuky může student, stejně jako studenti skupinových kurzů, absolvovat závěrečnou zkoušku úrovně, kterou mu doporučí jeho lektor. Všechny individuální kurzy od 1. do 7. modulu jsou akreditované v rámci programu Další vzdělávání pedagogických pracovníků pod MŠMT ČR (č. MSMT-6761/2022-1-348).

Platnost objednaných individuálních lekcí:

Řádně objednaná individuální výuka podléhá době splatnosti a to podle počtu objednaných hodin. Platnost výuky se začíná počítat od domluveného data zahájení kurzu. Po uplynutí doby platnosti nevzniká účastníkovi kurzu žádný nárok na vrácení uhrazeného kurzovného.

Počet lekcí: Doba platnosti:
1 14 dní
5 3 měsíce
10 6 měsíců
20 12 měsíců
 
Kontaktujte nás. Pošleme Vám kalkulaci ceny:
    • 1 lekce od 600 Kč
    • 90 minut na jednu lekci

** Pedagogičtí pracovníci mohou za absolvování kurzu dostat speciální osvědčení s uvedením čísla akreditace v rámci programu DVPP pod MŠMT.

600 Kč